Műholdas autóvédelem


A GeoGuard nem csak lopásgátlási funkciókkal rendelkezik, hanem egy nyomkövető rendszer is egyben.

Egy autót a családban többen is használhatnak, így néha felmerül a kérdés, hogy merre is van a jármű. Ezt azonnal ellenőrizheti telefonjáról vagy online felületünkön. Többet az sem kérdés, hogy ki volt a tettes, amikor megjön a gyorshajtási bírság, hiszen az autó korábbi útvonalai megtekinthetőek a térképes felületen. Ezen kívül a rendszer tárolja, hogy mely telefonról lett feloldva az autó védelme, így arról is információja lesz, hogy mely időszakban ki vezette az autót.

Valós idejű autóvédelem nyomkövetéssel

 

Valós idejű nyomkövetés

A fia elvitte a kocsit hétvégére? Az aktuális pozíció nézetben, valós időben ellenőrizheti autója helyzetét mobiljáról. Lehetőség van még az aktuális sebesség és az autó gyújtás állapotának ellenőrzésére is. Igény esetén fordulatszám és üzemanyagszint mérő is beszerelhető.

 

 

Miért érdemes a valós idejű nyomkövetést használni?

 • A GPS rendszert ugyanúgy használhatjuk, mint a hagyományos, flottakövetési megoldásokat, de a GeoGuard más szolgáltatóknál általában sokkal jobb ár-érték aránnyal dolgozik.
 • A műholdas követés segítségével folyamatosan ellenőrizheti a járművet, így az autóval senki nem tud visszaélni. Ezzel Ön rengeteg költséget megtakaríthat.
 • A GeoGuard rendszer műholdas követője egyszerűen kezelhető.

 

GeoGuard Gépjárművédelem - GPS pozíció tárolás

Múltbéli adatok tárolása

A GeoGuard gépjárművédelem 4 hónapig tárolja a pozíciókat, amik egyszerűen visszanézhetők mobilon vagy számítógépen.

Távleállítás

Amennyiben gépjárművét egy trükkös tolvaj valahogy mégis eltulajdonította – például az ön mobiltelefonjának megszerzésével hatástalanítva a rablásgátló funkciót -, úgy ön egy másik telefonról indított SMS üzenettel le tudja állítani az autóját bárhol, amely után a tolvaj a járművet hátrahagyva menekül el.

Menetlevél nyomtatása

Menetlevél nyomtatás

Cégünk 5 éves tapasztalattal rendelkezik céges flottakövetés terén. Webes felületünkön lekérdezhet heti vagy havi menetleveleket, kiértékeléseket. Ezek tartalmazzák a bejárt útvonalakat, a megtett kilométereket, átlag és maximum sebességet és további adatokat és összegzéseket, amelyek a vezetési szokások kiértékeléséhez használhatók. A menetleveleket Excel formátumban is exportálhatók. Amennyiben több családtag, vagy munkavállaló használja az autót, úgy a külön mobil klienseknek köszönhetően a menetlevélben, minden egyes úthoz feltüntetésre kerül a sofőr neve is.

poiIsmert pontok kezelése

Határozz meg ismert pontokat, (például otthon, munkahely) hogy azok név szerint jelenjenek meg az aktuális nézeten és a menetleveleken! Ezek megadásával átláthatóbbá válik a jármű pozíciójának vagy útvonalainak követése.

GPS autóvédelem praktikusan

 • A műholdas jeladó egyedileg kerül beépítésre az autóban. A tolvajok hiába ismerik a szokásos védelmi technológiákat – kicsi az esély rá, hogy lokalizálják.
 • Ha GSM blokkolóval próbálják zavarni a készüléket, Ön arról is riasztást kap a telefonjára.
 • Ha az autó megmozdul, a készülék riaszt.
 • A riasztásról a mobil applikáción keresztül riasztás érkezik a telefonjára.
 • A GeoGuard szolgáltatója által nyújtott, online felületen és mobiltelefonos applikáción folyamatosan követhető az autó helyzete.
 • Ha a gépjárművet eltulajdonították, Ön azonnal jelezhet a rendőrségnek, így ők még a tolvajok tudta nélkül kereshetik az autót.

Hogyan működik az automatikus leállítás rablásgátlás esetén?

Ha valaki járó motor mellett kinyitja a jármű ajtaját, az eszköz keresni fogja a mobiltelefon bluetooth jelét. Ha ezt a jelet nem találja 60 másodpercen belül, a rendszer automatikusan megállítja az autót, és aktiválja a kürtöt és a jelzőrendszert, hogy riasszon.

Ha valaki, például a mobiltelefon eltulajdonításával, inaktiválta a rendszert, a műholdas autóvédelem még mindig jelzi azt, hogy a gépjármű elhagyta a helyét. Az autó bármilyen telefonról, SMS-ben megállítható a személyes titkos kód ismeretében.

Az autó megállítása nem veszélyes: csak akkor aktiválódik, ha az autó már 0 kilométer/órára lassult, például a piros lámpánál. Az autót ekkor már nem lehet elindítani, megszólal a kürt és a riasztó. A tolvajok ilyenkor általában elmenekülnek.

Miért válassza a GeoGuardot?

A GeoGuard komplex védelmet nyújt a lopás, a rablás, a jogosulatlan gépjárműhasználat ellen. Jelenleg ez a piacon az egyik legsokrétűbb és legösszetettebb autóvédelmi rendszer: a GPS nyomkövetőn kívül az autót egy lopás- és rablásgátlóval is felszereljük.

Az autóba tehát két készülék kerül behelyezésre: a lopásgátló és a GPS nyomkövető. A GPS nyomkövető segítségével lehetővé válik az autó pozíciójának pontos érzékelése, a lopásgátló pedig rablás ellen is véd; ellenőriz minden behatolást és szokatlan mozgást, például a járó motornál történő ajtónyitást is.

A két készülék más és más módon, külön megszakítási kábelezéssel és blokkolási pontokkal szolgálja a gépjármű védelmét. A gépjármű mind a két rendszeren keresztül leállítható.

Mi a GeoGuard előnye más GPS alapú gépjármű védelmi rendszerekhez képest?


A GeoGuard a két eszköznek köszönhetően kettős védelmet biztosít. A lopás és rablás elleni védelem abban az esetben is aktiválódik, ha a rendszer azt érzi, hogy a GPS-t valamilyen külső eszközzel zavarják vagy blokkolják.

Mit tud még a GeoGuard?

Más gépjárművédelmi rendszereknél nem a mobiltelefon egyedi azonosítóját használják az autó védelmére. A távirányítóval működő rendszerek kódját azonban könnyű lemásolni, ezzel inaktiválni a lopásvédelmi rendszert. A GeoGuardnál ez nem fordulhat elő.

A GeoGuard kettős autóvédelmet nyújt, tehát ha a rablóknak sikerül is inaktiválniuk valamelyik rendszert, a két eszköz közül az egyik mindig riasztani fog.

Kiknek ajánljuk a GeoGuardot?

 • Személyszállítással foglalkozóknak, taxisoknak, telekocsizóknak: a GeoGuard akár a menet közbeni trükkös lopásoktól is véd.
 • Üzletkötők, helyszínre járó szolgáltatók (szerelők, kertészek) autóiba: Tudja biztonságban az alkalmazottait, figyelje például, nem állnak-e indokolatlanul hosszan egy helyszínen. Ellenőrizze, hogy a kollégái valóban végigjárták-e az Ön által megadott címeket!
 • Túraautókhoz, terepjárókhoz: ha veszélyes terepen vezet, baleset vagy elakadás esetén azonnal beazonosítható, hol történt a baj.
 • Céges és családi autókhoz: a GPS nyomkövető segítségével ellenőrizhető, mikor és ki vezette az autót, ki követett el gyorshajtást, vagy ki hajtott fel az autópályára.

Kellemes utat!

Ingyenes visszahívás kérése Kérjük, adja meg az alábbi néhány adatot és hétköznapokon 9-17 óra között jelentkezünk Önnél. Személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére semmilyen módon nem adjuk át.
GUARD CSOPORT tagja